Portret foto's

Portret foto’s van/met je paard zijn een waardevolle herinnering. Hoe mooi is het om jouw lieveling op een professionele wijze vast te laten leggen? Er kunnen foto’s gemaakt worden van het paard alleen of van jullie samen, het is naar wens in te vullen! 

 

Tijdens een fotoshoot is het voor mij belangrijk dat het voor jullie allebei een leuke ervaring is. Ik wil dat het paard zo min mogelijk stress heeft zodat we de focus kunnen leggen op jullie band en het paard zichzelf kan zijn. Van te voren hebben we overleg over de ideeën en hoe we het precies gaan doen zodat je met een goed voorbereid gevoel begint aan de fotoshoot. 

 

De fotoshoot kan plaatsvinden bij jou thuis of op een andere locatie, bijvoorbeeld in het bos of een andere mooie plek. Om op de foto de illusie te creëren dat het paard los staat kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van een fotohalster (deze neem ik mee), dit halster is namelijk makkelijker weg te werken met Photoshop.

 

Voor de prijzen klik hier.

 

Scroll vooral omlaag om voorbeelden te zien van foto’s die ik eerder heb gemaakt! Zo kan je een beeld krijgen bij mijn fotografie stijl. Volg me ook on instagram en facebook voor meer updates!